Septembermarkt Harmelen 6 september 2014 - Kom kennismaken met de schrijver en lees meer over zijn boek bij zijn informatiestand in Harmelen!
De markt in Harmelen die in de kranten omschreven wordt als de gezelligste markt in de regio wordt jaarlijks bezocht door gemiddeld 15.000 bezoekers. Meer informatie en een programma vindt u op de website van de septembermarkt.

Meet&Greet 5 juni 2014 - Seniorendag in Harmelen!
Een jaarlijks terugkerende ontmoetingsmiddag voor oud-Harmelenaren
om herinneringen op te halen en bekenden te ontmoeten, met mogelijkheid Rien Griffioen over zijn boek en de reacties van lezers te spreken. "Het Wapen van Harmelen"
Rien Griffioen over deze middag: "Een oud-inwoonster vroeg na mijn toelichting voor het publiek of ik de cursus spreken in het openbaar gevolgd had. Op mijn nee zei zij; "Griffioenen hebben dat in zich en dan denk ik aan je broer Cees, die kon dat erg goed". Met deze vrouw heb ik boekenruil gedaan. Haar boek ging over daggeldershuisjes op het kleine landgoed "De Kieviet" in Harmelen waar zij ook gewoond had. Ze betaalde het verschil van vijf € bij. Mijn boek signeerde ik met de spreuk: "van ruilen komt huilen, maar in dit geval denk ik van niet".
Eén boek ging naar een man die in mijn jeugd vlak bij ons woonde. Dit boek ging, zoals eerdere exemplaren, naar Canada.
Een vrouw aan wie ik in mijn jeugd vroeg: "hou je nog een beetje van me? " en waarop zij altijd antwoordde: "een vergiet vol" kocht deze middag ook 2 boeken die ik signeerde met de hoop dat het vergiet niet helemaal leeggelopen was. Het waas een fantastische middag, met warme ontmoetingen tussen oudebekenden.

Lezing in Bibliotheek Harmelen, 27-09-2013
Harmelen is de bakermat van de auteur Rien Griffioen. Op vrijdag 27 september las de schrijver voor uit eigen werk en signeerde zijn boek. Het was een historische avond.
www.regiobibliotheekhetgroenehart.nl

Feestelijke presentatie eerste uitgave in Bilthovense Boekhandel!
Het eerste boek van Rien Griffioen 'Doolhof. De slalom van mijn jeugd' is op zaterdag 21 september 2013 feestelijk gepresenteerd in De Bilthovense Boekhandel. De schrijver las voor uit eigen werk en signeerde de boeken.

++++++++ +++ +++ ++++++++